Vad kostar Polestar 3?

I takt med att elektriska fordon fortsätter att vinna mark i fordonsindustrin växer också nyfikenheten kring de senaste modellerna och dess priser. Bland de många tillverkare som tar täten i denna sektor sticker Polestar ut med sina innovativa och högpresterande bilar. Ett av de mest efterlängtade tilläggen till deras fordonsflotta är Polestar 3 – en lyxig, elektrisk SUV som inte bara utlovar en fantastisk körupplevelse utan också en miljövänlig framtoning. Men vad kostar Polestar 3, och vad innebär det för dig som potentiell köpare?

Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Ett lån på 30 000 kr till 26,05 procentsnominell ränta med en återbetalningstid på 24 månader,med 24 avbetalningar om 1 617 kronor och 0 kronor i uppläggnings-/aviavgift ger en effektiv ränta på 29,4 procent. Totalt att återbetalablir 38 808 kronor.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Om du lånar 8 500 kr med en återbetalningstid på 17 månader, tillämpas en nominell obunden årsränta på 43,5%. Den effektiva räntan du kommer att betala är 263,43%. Den totala summan du kommer att betala efter 17 månader och 17 betalningstillfällen är 16 971 kr.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

En kredit på 9 500 kr till 43,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 919 kr, 1 585 kr, 1 544 kr, 1 503 kr, 1 461 kr, 1 420 kr, 1 379 kr, 1 338 kr, 1 296 kr samt 1 255 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 204,57 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 699 kr. Kreditens löptid och där tillhörande kostnader kan komma att förändras vid utökning av krediten.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Representativt exempel: Beviljat belopp 2 900 kr, återbetalningstid 29 dagar, fast nominell årsränta 39,00%, uppläggningsavgift 199 kr, aviavgift 49 kr, effektiv ränta 305,05%, månadskostnad 2 993 kr, totalt att återbetala inklusive alla avgifter: 3 241 kr.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Låna pengar

Månadsrat:

Totala kostnad:

Återbetalningsbelopp:

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Ett varumärke av innovation och hållbarhet

Polestar är ett varumärke som har etablerat sig som en ledare inom den elektriska fordonssektorn. Grundat i samarbete mellan Volvo Car Group och Geely Holding har Polestar tagit tillvara på det bästa från båda världarna – Volvos säkerhets- och designarv samt Geelys tekniska kompetens och globala räckvidd. Genom att kombinera dessa resurser har Polestar skapat fordon som inte bara är prestandamässigt imponerande utan också banbrytande när det gäller hållbarhet. Polestar har förbundit sig till att enbart tillverka elektriska fordon och arbetar aktivt för att minska den totala miljöpåverkan av dess produktion och användning. Med denna filosofi har Polestar blivit ett varumärke som attraherar kunder som söker både kraftfulla prestanda och ansvarsfullt hållbara alternativ.

En SUV för framtiden

Polestar 3 representerar varumärkets inträde i SUV-segmentet, vilket är en betydande milstolpe för företaget. Medan Polestar 1 och Polestar 2 har varit kända för sina prestanda och design, tar Polestar 3 detta till nästa nivå genom att erbjuda dessa kvaliteter i formen av en rymlig och mångsidig SUV.

vad kostar polestar 3

Prestanda och tekniska specifikationer

Polestar 3 är inte bara en imponerande SUV i utseende utan även när det gäller dess tekniska specifikationer och prestanda. Den är utrustad med en kraftfull eldriftssträng som ger en imponerande acceleration och lång räckvidd på en enda laddning. Dess avancerade batteriteknik och motorer erbjuder en jämn och responsiv körupplevelse, oavsett om du kör på stadsgator eller på landsvägar. Med avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem är Polestar 3 också utformad för att erbjuda en säker och bekväm körupplevelse för alla passagerare. Dessutom är den utrustad med den senaste tekniken för anslutning och infotainment, vilket ger både underhållning och användbar information under resan.

Design och komfort

Utöver dess imponerande prestanda och tekniska funktioner är Polestar 3 också designad med fokus på komfort och stil. Dess rymliga interiör erbjuder gott om utrymme för passagerare och last, vilket gör den till ett utmärkt val för långa resor och familjeäventyr. Dess eleganta och moderna design drar uppmärksamhet vart den än går, vilket gör att den sticker ut bland andra fordon på vägen.

Kostnaden för Polestar 3 – en investering i framtiden

När det gäller kostnaden för Polestar 3 är det viktigt att komma ihåg att detta inte bara är en utgift utan en investering i en bättre och mer hållbar framtid. Priset på Polestar 3 kan variera beroende på olika faktorer såsom utrustningsnivå, tillval och skatteincitament i olika länder och regioner. För att ge en uppfattning om kostnaden kan vi dock titta på ett exempel.

  • Grundpris: 670 000 kronor
  • Tillval och extrautrustning: 60 000 kronor
  • Skatter och avgifter (varierar beroende på plats): 80 000 kronor
  • Totalt pris: 810 000 kronor

Det är viktigt att notera att detta endast är ett exempel och att det faktiska priset på Polestar 3 kan variera. Det är också värt att nämna att med tanke på Polestars engagemang för hållbarhet kan ägandet av en Polestar 3 ge potentiella besparingar på lång sikt genom minskade bränslekostnader och underhållskostnader jämfört med traditionella förbränningsmotorfordon.

FAQ

Finns det olika finansieringsalternativ tillgängliga för att köpa en Polestar 3?

Ja, det finns olika finansieringsalternativ och leasingalternativ som kan hjälpa dig att sprida ut kostnaderna för att köpa en Polestar 3. Det är klokt att jämföra olika erbjudanden för att hitta det bästa finansiella alternativet för din situation.

Kan jag förvänta mig att spara pengar på lång sikt genom att äga en Polestar 3?

Ja, ägandekostnader för en Polestar 3 – inklusive lägre driftkostnader och potentiella skattelättnader – kan ge dig möjlighet att spara pengar på lång sikt jämfört med ägande av bensin- eller dieselbilar.

Vad är inkluderat i priset för en standardmodell av Polestar 3?

Priset för en standardmodell av Polestar 3 inkluderar vanligtvis grundläggande funktioner och utrustning såsom elektrisk drivlina, avancerade säkerhetsfunktioner och högkvalitativt interiör. Eventuella extrautrustningsalternativ kan dock öka kostnaden för bilen.

Populära blogginlägg

På Lånesidor.se kan du enkelt utforska olika lånealternativ och hitta det som passar dig bäst. Här på vår bloggsida kommer vi att dela med oss av användbara tips, ekonomiska råd och information om olika lånealternativ för att hjälpa dig fatta välgrundade beslut när det gäller din ekonomi.

Senaste blogginlägg
Senaste blogginlägg