Vad kostar AirPods?

AirPods – Apples svar på den trådlösa lyssnarrevolutionen – har sedan dess lansering tagit marknaden med storm. Med en slående design, användarvänliga funktioner och omisskännliga status som ett trendigt tillbehör har dessa hörlurar blivit ett måste för många smartphoneägare. Men vad kostar AirPods? I den här artikeln dyker vi ner i allt som påverkar priset på dessa högt eftertraktade enheter, och ger tips på var du kan hitta dem för bästa möjliga pris.

Utnyttjad kredit om 25 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 30 958,33 kr (snitt 2 580 kr per månad). Effektiv årsränta: 54,05 %. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 43,9999835 %. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. Ett lån på 30 000 kr till 26,05 procentsnominell ränta med en återbetalningstid på 24 månader,med 24 avbetalningar om 1 617 kronor och 0 kronor i uppläggnings-/aviavgift ger en effektiv ränta på 29,4 procent. Totalt att återbetalablir 38 808 kronor.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Om du lånar 8 500 kr med en återbetalningstid på 17 månader, tillämpas en nominell obunden årsränta på 43,5%. Den effektiva räntan du kommer att betala är 263,43%. Den totala summan du kommer att betala efter 17 månader och 17 betalningstillfällen är 16 971 kr.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

En kredit på 9 500 kr till 43,50 % ränta med en återbetalningstid på tio månader (med tio återbetalningar om 1 919 kr, 1 585 kr, 1 544 kr, 1 503 kr, 1 461 kr, 1 420 kr, 1 379 kr, 1 338 kr, 1 296 kr samt 1 255 kr) och 1 205 kr i uppläggningsavgift, 1 155 kr i Lägst att betala-belopp samt 600 kr i aviavgifter ger en effektiv ränta på totalt 204,57 %. Det totala beloppet att återbetala är 14 699 kr. Kreditens löptid och där tillhörande kostnader kan komma att förändras vid utökning av krediten.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

Representativt exempel: Beviljat belopp 2 900 kr, återbetalningstid 29 dagar, fast nominell årsränta 39,00%, uppläggningsavgift 199 kr, aviavgift 49 kr, effektiv ränta 305,05%, månadskostnad 2 993 kr, totalt att återbetala inklusive alla avgifter: 3 241 kr.

Startavgift från

Min. indtægt påkrævet

Admin. Avgift

Varighed for godkendelse

Folkbokförd i Sverige

Mobilvänlig

Accepterar betalningsanmärkningar

Kräver arbete

RentA

BankID

De olika modellerna som erbjuds

I takt med att AirPods har vuxit i popularitet har Apple utökat sitt utbud för att inkludera olika modeller, var och en med sin egen prispunkt och funktioner. Den grundläggande modellen erbjuder en bra ingångspunkt för de som vill ha trådlösa hörlurar utan några extra krusiduller. På nästa nivå finner du i sin tur AirPods med trådlös laddning, vilket betyder att du kan ladda dina hörlurar utan sladdar. Apple erbjuder också AirPods Pro, som erbjuder aktiv brusreducering och anpassade öronkuddar för en mer personlig passform. Slutligen finns det AirPods Max, en högklassig over-ear modell för den mest kräsna användaren.

Låna pengar

Månadsrat:

Totala kostnad:

Återbetalningsbelopp:

Räkneexempel: Annuitetslån 12 år. Effektiv årsränta 5.56 %. Ett lån på 300 000 kr kostar då 2 838 kr/månad (144 avbetalningar), dvs totalt 408 733 kr. Ingen start-/aviavgift. 5.42 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

vad kostar airpods

Funktioner och prestanda påverkar priset

Första generationens AirPods, som släpptes i slutet av 2016, började som en banbrytande produkt. Men det är andra och tredje generationen, tillsammans med AirPods Pro och AirPods Max, som har drivit prisnivåerna och introducerat nya funktioner. Varje uppdatering har introducerat förbättringar som bättre batteritid, vatten- och svettresistens, och för AirPods Pro, anpassningsbara silikontoppar och aktiv brusreducering. Dess funktioner som Spatial Audio och dynamisk head tracking har satt AirPods i framkant av lyssnarupplevelsen. Uppladdningsbara batterier med lång livslängd och ett inbyggt chip möjliggör smidig synkronisering med andra Apple-enheter, och är standard i alla AirPods-modeller.

Vad kostar det?

Den grundläggande AirPods-modellen kan börja så lågt som omkring 1 500 till 2 000 kronor. AirPods med trådlöst laddningsfodral kan i sin tur ofta gå att hitta i prisintervallet 2 000 till 2 500 kronor, medan AirPods Pro ofta kostar mellan 2 500 och 3 000 kronor. AirPods Max hamnar i sin tur någonstans i intervallet mella 5 000 och 6 500 kronor. De faktiska priserna kommer dock att variera beroende på återförsäljare, inflation, särskilda erbjudanden och marknadsförändringar. Det är värt att notera att tillbehör, som ytterligare laddningsfodral och öronkuddar, kommer att adderas till den totala kostnaden.

Så hittar du AirPods till bra pris

När det kommer till att köpa AirPods finns det många alternativ. Apples egna butiker eller webbplats är det självklara valet för dem som söker äkta och nysläppta produkter med garanterad kvalitet. Men för att hitta de mest konkurrenskraftiga priserna kan man vända sig till auktoriserade återförsäljare eller stora elektronikkedjor. Under försäljningsperioder som Black Friday eller under högtiderna är det vanligt att finna AirPods till reducerade priser. Det finns även möjligheten att köpa begagnade modeller från trovärdiga källor som kan erbjuda en betydande rabatt.

FAQ

Hur mycket kostar den grundläggande AirPods-modellen?

Den grundläggande AirPods-modellen kan vanligtvis hittas till ett prisintervall på cirka 1 500 till 2 000 kronor, men priserna kan variera beroende på återförsäljare och erbjudanden.

Var kan jag hitta de mest konkurrenskraftiga priserna för AirPods?

För att hitta de mest konkurrenskraftiga priserna för AirPods kan du kolla hos auktoriserade återförsäljare, stora elektronikkedjor eller under försäljningsperioder som Black Friday. Du kan även överväga att köpa renoverade eller begagnade modeller från trovärdiga källor för rabatterade priser.

Vilka är de funktioner som skiljer AirPods Pro från andra modeller?

AirPods Pro erbjuder funktioner som aktiv brusreducering, anpassningsbara silikontoppar och Spatial Audio. Dessa extra funktioner bidrar till att höja priset till vanligtvis mellan 2 500 och 3 000 kronor.

Populära blogginlägg

På Lånesidor.se kan du enkelt utforska olika lånealternativ och hitta det som passar dig bäst. Här på vår bloggsida kommer vi att dela med oss av användbara tips, ekonomiska råd och information om olika lånealternativ för att hjälpa dig fatta välgrundade beslut när det gäller din ekonomi.

Senaste blogginlägg
Senaste blogginlägg